FAQ

Wat is Bluetooth®?

Bluetooth is de naam van een standaard voor draadloze technologie, die toelaat dat verschillende types elektronische apparaten met elkaar communiceren via korte-afstand radiogolven. Vanwege de veelzijdigheid van de Bluetooth draadloze technologie, hebben de apparaten niet allemaal dezelfde profielen. Het Honda Handsfree Telefoon-systeem is geschikte voor telefoons met Bluetooth die een handsfree profiel hebben. Door de standaard kunnen een groot aantal apparaten met elkaar communiceren, met minimale inspanning van de gebruiker.

Hoe weet ik of mijn telefoon werkt met het Honda Handsfree Telefoon Systeem?

Klik hier voor een lijst van telefoons die Bluetooth ondersteunen en werken met het Honda Handsfree Telefoon Systeem.

Hoe stel ik mijn telefoon in zodat hij werkt met het Honda Handsfree Telefoon Systeem?

Klik op de Instructies voor koppelen link voor de instructies hoe u uw telefoon instelt (of “koppelt”) met uw voertuig.

Hoe beantwoord ik een oproep gebruikmakend van het Honda Handsfree Telefoon Systeem?

Nadat het koppelen voltooid is, hoeft uw telefoon slechts in het voertuig te liggen en aan te staan. U kunt nu uw oproepen beantwoorden zonder de telefoon aan te raken.

  1. Druk op de “Talk” (“Praat”) toets op het stuur en laat deze los. Het audiosysteem wisselt automatisch naar de handsfree modus. U kunt nu beginnen met praten.
  2. Druk op de “Back” (“Vorige”) toets op het stuur wanneer u klaar bent met uw gesprek.

Hoe doe ik een oproep gebruikmakend van het Honda Handsfree Telefoon Systeem?

Nadat het koppelen voltooid is, hoeft uw telefoon slechts in het voertuig te liggen en aan te staan. U kunt nu telefoneren zonder de telefoon aan te raken.

  1. Druk op de “Talk” (“Praat”) toets op het stuur en laat deze los. Het audiosysteem wisselt automatisch naar de handsfree modus.
  2. Zeg “call” (“bel”). Het voertuig vraagt welke naam of welk nummer u wilt bellen.
  3. Druk op de “Talk” (“Praat”) toets op het stuur en laat deze los en zeg het nummer dat u wilt bellen. Het voertuig zal het nummer bevestigen en zeggen, “Say CALL, DIAL, or CONTINUE TO ADD NUMBERS (Zeg BEL, KIES, of DOORGAAN OM MEER CIJFERS TOE TE VOEGEN).”
  4. Druk op de “Talk” (“Praat”) toets, laat deze los en zeg “call” (“bel”). Uw telefoon gaat vervolgens het nummer bellen.
  5. Om uw gesprek te beeindigen, druk op de “Back” (“Vorige”) toets.

Mijn batterij lijkt sneller leeg te raken wanneer ik Bluetooth gebruik.

De batterijcapaciteit hangt af van verschillende factoren, inclusief de functies en/of instellingen die u selecteert en gebruikt, inclusief Bluetooth. Het gebruik van de Bluetooth functie in sommige telefoons kan resulteren in een hoger batterijverbruik, daarom is het goed Bluetooth uit te schakelen als u dit niet gebruikt.

Wat is Bluetooth Audio?

Bluetooth Audio is de mogelijkheid om muziek draadloos af te spelen via het audiosysteem van uw voertuig met behulp van een Bluetooth-apparaat. U moet uw muziekapparaat eerst aan het Bluetooth Honda Handsfree Telephone-systeem koppelen, vervolgens kunt u uw muziek afspelen via het audiosysteem van uw voertuig’

Hoe weet ik of mijn apparaat zal werken?

Het apparaat moet het A2DP Bluetooth-profiel hebben en zijn ingeschreven als “goedgekeurd” voor de “Bluetooth Audio”-eigenschap op de lijst van compatibele apparaten.

Kan ik de knoppen op de middenconsole (spelen, pauze, vooruit en overslaan) gebruiken om mijn compatibele Bluetooth- audioapparaat te bedienen?

Het apparaat moet het AVRCP Bluetooth-profiel hebben en zijn ingeschreven als “goedgekeurd” voor de “Bluetooth Audio” eigenschap op de lijst van compatibele apparaten.

Wat gebeurt er als mijn muziekapparaat niet #8217 de noodzakelijke Bluetooth- profielen heeft? Kan ik nog steeds muziek afspelen via het audiosysteem van het voertuig?

Indien u een USB-aansluiting voor uw muziekapparaat gebruikt, kunt u met behulp van de USB-stick uw apparaat aansluiten.

Welke geluidskwaliteit kan ik verwachten van deBluetooth Audio eigenschap?

De geluidskwaliteit zal verschillen per apparaat, netwerk en muziekbestanden.