Zo Werkt Het

Honda Handsfree Telefoon Systeem is een eenvoudiger manier om uw telefoon in de wagen te gebruiken. U hoeft uw mobiele telefoon nooit meer vast te houden wanneer u achter het stuur zit.

Honda Handsfree Telefoon Systeem maakt gebruik van de draadloze technologie van Bluetooth om informatie betreffende binnenkomende oproepen over te brengen naar de display (indien aanwezig) waar u de oproepgegevens kunt zien. Het stembedieningssysteem gebruikt uw stemcommando’s om personen op te bellen van wie de naam is opgeslagen in het Honda Handsfree Telefoon Systeem en zal u zelfs direct doorschakelen naar locaties die zijn opgeslagen in uw navigatiesysteem. Zo wordt uw rij-ervaring veiliger en eenvoudiger.

Gebruik uw oude telefoon.

De meeste Bluetooth en handsfree telefoons zijn compatibel.

Stuurbediening

Gebruik de stuurbediening om Honda Handsfree Telefoon Systeem te activeren.

Display (indien aanwezig)

Op de display (indien aanwezig) verschijnt alle informatie betreffende de oproep, zoals de naam van de beller, de signaalsterkte, het batterijniveau en – wanneer u zich buiten het netwerkgebied bevindt – uw mobiele telefoonaanbieder. (Opmerking: bepaalde telefoons brengen deze informatie niet over.)

Oproepen doorschakelen tussen uw telefoon en Honda Handsfree Telefoon Systeem.

Bovendien kunt u een oproep van Honda Handsfree Telefoon Systeem doorschakelen naar uw telefoon (en omgekeerd). Hiervoor drukt u op de TALK-toets en zegt u “Doorschakelen”.